31NLP radionica 2

Radionica – Ostavi utisak i pre nego što progovoriš

10/05/2023
  • atmadmin
  • Uncategorized
  • Коментари су искључени на Radionica – Ostavi utisak i pre nego što progovoriš

Rezervišite svoje mesto

Da biste prisustvovali radionici potrebno je samo da se prijavite. Broj mesta je ograničen.


Na radionici „Ostavi utisak i pre nego što progovoriš“ pričaćemo o neverbalnoj komunikaciji našeg energetskog, emotivnog i fizičkog tela i onim suptilnim ali moćnim simbolima koje šaljemo u svet i ka drugim ljudima i pre nego što im damo priliku da nas zaista vide i čuju.

Koristeći NLP, coaching i energetske tehnike saznaćemo kako da uskladimo svoje telo, um i duh tako da poruka koju šaljemo bude što jasnija a energetski utisak koji ostavljamo bude koherentan i sinhronizovan.

2location 150x150 1

Kad

25. maj / 18-20h

3location2 150x150 1

Gde

Ljubiše Jovanovića 7

Rezervišite svoje mesto

Da biste prisustvovali radionici potrebno je samo da se prijavite. Broj mesta je ograničen.

1Olivija

Predavač

Jovana Jović

Jovana Jović je Project and People lead IT-u i osnivač holističko-edukativnog centra „WellMe“ za razvoj i edukaciju. U okviru svoje IT karijere više od 15 godina vodi internacionalne projekte i timove i pomaže kompanijama i klijentima da maksimalno iskoriste potencijal svog poslovanja kroz razvoj softvera, analitiku podataka i reporting. 2014. godine kreće na put ličnog razvoja u oblasti energetskih praksi i uskoro postaje Reiki Učitelj-Master. Nakon toga završava edukaciju za NLP Practicioner, NLP Master i NLP Trenerski program a uporedo postaje i seritifkovani Solution Focused Coach i High Team Performance Coach u okviru Erickson Akademije. Poslednji korak u edukaciji (za sada) je put instruktora joge, jer želi da se, kao Body, Mind & Soul Coach kroz integrativni, holistički pristup posveti ljudima na svim nivoima bića – kroz telo, um i duh. U svojoj individualnoj koučing praksi pomaže ljudima da postave jasnu viziju svoje budućnosti i kreiraju život po svojoj meri. U slobodno vreme voli da piše, čita trči, pliva, šeta u prirodi i vozi motor.