FTSTS

Po čemu pamtim NLP Intenzivni trening – Jelena Bojović

02/06/2017

Zdravo, ja sam Jelena i prošle godine sam pohađala Intenzivni NLP Master trening na Kopaoniku. Zaista je bilo uživanje provoditi vreme sa pozitivnim ljudima iz razlicitih oblasti, koji su željni znanja i koji svakodnevno rade na svom ličnom razvoju.

Šta posebno pamtim? Jutarnje šetnje, osvajanje nekih novih vrhova, planinskih a i ličnih, večernja druženja i zabave, slobodne aktivnosti, zip, bob, jahanje i nezaboravni paraglajding. Prvi put sam ga tada i probala i doživela osećaj slobode, letenja i širi pogled na planinske vence Kopaonika koji oduzimaju dah.

…Uh…vraća se fenomenalni osećaj samo dok ovo pišem…

Kraljevi čardaci – kraljevski kompleks, koji sa razlogom nosi taj naziv, kameno-drveni kompleks koji se potpuno uklapa u zelenilo, gde smo uživali u fenomenalnim planinskim specijalitetima, udobnim apartmanima i naravno, da ne zaboravim – za aktiviranje svih čula – spa centar!

Dosta je trenera i asistenata bilo sa porodicom, tako da su spojili rad, uživanje i posao. Bili su tu za nas non-stop.

Provela sam fenomenalnih osam dana, upoznala divne ljude, naučila mnogo korisnih i primenljivih stvari, proširila znanje i vidike. Dugo me je po povratku držala ta energija, mentalno nisam mogla tek tako da se vratim u realnost.

Kao zaključak svega mogu samo da kažem da me je boravak na Kopaoniku motivisao i inspirisao za neke nove životne poduhvate.

Jelena Bojović
NLP Trener
Ukoliko želite da svoje leto provedete na pametan način tako što ćete raditi na sebi a ujedno i uživati sa porodicom ili novim prijateljima, prijavite se na Intenzivni trening koji počinje 8.7.2017. Više o treningu pročitajte OVDE.