Timeline treninga i tehnička podrška

1.

Trajanje edukacije
– 6 meseci

2.

7 modula kroz
15 trening dana

3.

120 sati rada

4.

E-learning platforma

5.

Kontinuirana podrška sertifikovanih trenera tokom svih 6 meseci edukacije

6.

Prostorije NLP centra za vežbanje između predviđenih trening dana

Dobrodošli u svet promena!

Benefiti

Moduli

Ko su saveznici na putu da postanete svoj Superheroj

Peđa Jovanović
NLP Master Trener
Biografija
x

Peđa Jovanović je Senior partner u Atria Grupi. Njegova uloga u firmi je razvoj međunarodnog poslovanja. Pored toga on je i mentor, trener i kouč sa bogatim međunarodnim iskustvom. Kao trener i kouč Peđa radi sa kompanijama i pojedincima širom sveta (Srbija, Češka, Portugal, Nemačka, Poljska, Indija, Singapur, Brazil, Katar, Austrija, Bugarska…). Njegove oblasti ekspertize su: koučing, NLP, razvoj liderstva, efektivna komunikacija, prodaja i prezentacijske veštine.

Nataša Raičević
NLP Trener
Biografija
x

Nataša Raičević je sertifikovani NLP trener i Product Owner NLP centra. Po formalnom obrazovanju je profesor srpskog jezika i književnosti , sa 20 godina dugim iskustvom predavača. Voli i ispunjava je rad sa mladim ljudima. Majka je dva tinejdžera . Kao PCM i NLP trener vodi radionice o Efikasnoj komunikaciji sa decom i naj taj način pomaže mnogim roditeljima u najtežoj ulozi. Rekreativno se bavi plesom.

Darko Gajić
NLP Master Trener
Biografija
x

Darko Gajić je sertifikovani NLP Master trener, sertifikovani trener Persone Global, biznis kouč Eriksonovog koledža i Wingwave kouč, sertifikovan od strane Besser-Siegmund Instituta (Nemačka). Po formalnom obrazovanju je diplomirani ekonomista. Poslednjih 10 godina Darko radi na poziciji Generalnog direktora kompanije PC Centar, jedne od vodećih IT kompanija na srpskom tržištu. Van matične kompanije, Darko radi kao trener i kouč Atria Grupe i specijalnost su mu treninzi u oblastima poslovnih veština, menadžmenta, definisanja ciljeva, komunikacije. U dosadašnjem radu vodio je treninge i koučing sesije u nekim od najvećih domaćih kompanija (VIP Mobile, S-Leasing, Duga Helios…).

Luica Radivojević
NLP Trener
Biografija
x

Luica Radivojević je sertifikovani NLP trener, HR konsultant, trener programa Persone Global, NLP Biznis kouč i sertifikovani PCM (Process Communication Model®) kouč. Po obrazovanju je diplomirani ekonomista (menadžment). U dosadašnjoj karijeri Luica je radio u kompanijama kao vođa prodajnih timova, menadžer projekata i brendova, trener i kouč. U poslednjih deset godina držao je obuke prodaje, komunikacije, razvoja liderskih i menadžerskih veština. To iskustvo mu pomaže u implementaciji znanja i veština koje prenosi kompanija Atria Group gde radi kao trener i konsultant.

Borko Kikić
NLP Trener
Biografija
x

Borko Kikić se bavi NLP-om od 2014 godine i aktivno ga koristi u poslovne i privatne svrhe. Koristio je modelovanje za unapređenje prodajnog procesa i treninga prodaje. NLP treninge drži od 2017. godine. Poseduje profesionalno iskustvo od 18 godina, preko 3 godine u direktnoj prodaji a potom i u HR menadžmentu. Poslednjih 7 godina se aktivno bavi treninzima. Smatra da je bitno ući u suštinu a ne držati se forme. Završio je poljoprivredni fakultet u Novom Sadu.

Danijela Matijević
NLP Trener
Biografija
x

Danijela Matijević je HR profesionalac, trener i profesionalni kouč sa više od 20 godina iskustva rada u međunarodnim timovima. Trenutno na poziciji direktora razvojnog odeljenja međunarodne IT kompanije.  Internacionalno je sertifikovani NLP Trener, Profesionalni ICF kouč kao i “High Performance Team Coach“, sertifikovani konsultant za SHL alate, sertifikovani Agilni HR i Scrum Master, i diplomirani pedagog. Poslednjih 11 godina razvija karijeru u oblasti ljudskih resursa. Oblasti ekspertize su joj organizaciona kultura, organizacioni dizajn, razvoj liderskih veština, timski koučing, Agilni HR, prepoznavanje i razvoj individualnog i timskog potencijala.

Jelena Lompar
NLP Trener
Biografija
x

Sertifikovani PCM i NLP trener. Svoju karijeru je izgradila kroz preduzetništvo, kojim se bavila više od 20 godina. Danas koristi svoje veštine i znanje kao stalno zaposlen u Atria Group SEE na poziciji HR konsultanta, PCM i NLP trenera.

Marko Skrobonja
NLP Trener
Biografija
x

Marko Skrobonja je sertifikovani NLP trener, sertifikovani prodajni trener po Persona Global metodologiji i sertifikovani Erikson kouč. Po formalnom obrazovanju je IT master inženjer. Osnovne i master studije je završio na FON-u. Vlasnik je i Generalni direktor IT kompanije Polaris Network koja se bavi pružanjem usluga u oblasti razvoja web i mobilnih aplikacija, IT usluga i konsaltinga. Marko radi kao NLP trener u okviru Atria Group-e. Jedan je od osnivača Coach Me Up udruženja profesionalnih koučeva. </div>

Aleksandar Dobrijević
NLP Trener
Biografija
x

NLP-om i koučingom bavi od 2015. i stekao je zvanje NLP Trener po kriterijumima NLP Global Standards asocijacije. U procesu je sertifikacije za Asociated Certified Coach (ACC) – ICF (International Coach Federation). Akreditovani je trener za kurseve u organizaciji NAJU: „Moć povratne informacije“, „Veštine komunikacije u poslovnom okruženju“, „Storytelling“ i za individualne koučing razgovore. ored angažovanja u matičnoj kompaniji, Aleksandar je angažovan kao trener u kompaniji Atria Group a specijalnosti su mu: prodajne i organizacione veštine, definisanje i ispunjavanje ciljeva, veštine pregovaranja i komunikacije, veštine prezentacije i NLP. </div> </div>

Sertifikat

Treninzi NLP Centra su akreditovani od strane međunarodne NLP Global Standards asocijacije iz Kanade.

Pravi izbor ciljeva u čiju realizaciju ćete uložiti energiju, znanje, vreme i emocije je presudan za uspeh. Moguće je postaviti bezbroj ciljeva ali prava veština je da čovek odredi šta su zaista ciljevi koji podržavaju razvoj njegove ličnosti i njegovog uspeha. Kao posledica toga javlja se osećaj ispunjenosti i harmonije.

NLP Global Standards

NLP Global Standards je vodeća internacionalna NLP asocijacija koja propisuje najviše standarde za izvođenje NLP treninga, usvojene od strane NLP zajednica širom sveta. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane NLP Global Standards asocijacije imaju garanciju da njihovi NLP programi zadovoljavaju najviše standarde propisane od strane ove asocijacije. NLP Centar je član asociacije i njegovi NLP programi su akreditovani od strane NLP Global Standards asocijacije.

Početak treninga:
1. juna 2024.
Trajanje treninga:
15 dana raspoređenih u 6 meseci
Održavanje treninga:
U Beogradu ili online

Ovladajte NLP tehnikama i alatima i pokrenite željenu promenu kod sebe

Hvala Vamna interesovanju. Uskoro će Vas kontaktirati neko od naših konsultanata.