kds34

Prepustite se procesu upoznavanja sebe – Olivera Zdravković

06/06/2017

Na NLP putovanje sam krenula u martu 2016. i na kraju 1. modula treninga Practitioner sam rešila da budem NLP trener. Neverovatno je koliko sam se brzo pronašla u tome, bila je to ljubav na prvi pogled! Taman sam stekla neke uvide, odškrinula nekoliko vrata, dođe jun i kraj!

Iako se sva putovanja u kojima uživamo brzo završe, ja nisam bila spremna na to da pauziram, da se odvojim od NLP-a. Zato sam odmah u julu, za manje od mesec dana, odlučila da idem na Kopaonik na NLP Master intenzivni trening.

NLP Centar nam je obećao vrlo intenzivan rad i dobru zabavu, kao i da će nas “dobro prodrmati”. U to sam odmah poverovala i bili su to neki od razloga što sam odlučila da krenem. Provela sam 8 dana posvećena isključivo radu na sebi, učenju, samospoznaji, uverenjima, i to mi je bilo jako potrebno i značajno. Iznenadila sam se kada sam saznala šta se krije iza odškrinutih vrata, ali sam vrlo brzo dobila puno alata i načina da sve izazove rešim u cilju poboljšanja verzije sebe. Još važnije, bila sam okružena kolegama i trenerima, razumevanjem i podrškom I Kopaonik je bio moja “zona komfora”. Vratila sam je jača, sigurnija, svesnija nekih ciljeva i odlučnija u nameri da ih ostvarim.

Mom nezaboravnom iskustvu su doprinele jutarnje šetnje i večernja druženja, a bob na šinama i zip wire su se potpuno uklopili u koncepciju “prodrmavanja”.
Svejedno je da li neko želi da ide na Intenzivni trening da bi započeo ili nastavio NLP putovanje, da bi obnovio stečeno znanje iz NLP-a uz aktivnosti od kojih skače adrenalin, svakako toplo preporučujem ovo iskustvo. To je mesto gde se osvešćuje nesvesno i gde svako može sebi da dozvoli da se opusti, u potpunosti upozna sebe, prepusti procesu i uživa u uspostavljanju balansa, planiranju i ostvarenju ciljeva.

Olivera Zdravković
NLP Trener
Ukoliko želite da svoje leto provedete na pametan način tako što ćete raditi na sebi a ujedno i uživati sa porodicom ili novim prijateljima, prijavite se na Intenzivni trening koji počinje 8.7.2017. Više o treningu pročitajte OVDE.