radionica airport city

Promotivna NLP radionica u Airport City-ju

04/06/2015

U četvrtak, 11. juna, od 18 časova u prostorijama restorana Smokvica u okviru poslovnog kompleksa Airport City, održaće se nova NLP radionica u organizaciji NLP Centra.

Ovo je idealna prilika da se kroz interaktivno predavanje upoznate sa konceptom NLP-a i oblastima primene ove metodologije, da naučite nešto novo u opuštenoj atmosferi nakon posla, i razmenite mišljenja o primeni i efikasnosti NLP-a u biznisu sa drugim poslovnim ljudima. 

 Peđa Jovanović, NLP Master Trener i član trenerskog tima NLP Centra, govori o Miltonovom i meta modelu i njihovoj primeni u svakodnevnoj komunikaciji

NLP ima široku primenu u svim segmentima života, a cilj ove radionice je da učesnike upozna sa NLP-om koji je od najzastupljenijih komunikacijskih modela širom sveta. Znanja stečena na ovoj radionici učesnici mogu da primene u svakodnevnom životu neposredno po njenom završetku.

Ova radionica je osmišljena kao mali „NLP Practitioner“ na kome ćete imati priliku da se upoznate sa sadržajem i metodologijom ovog treninga, kao i da osetite njegovu atmosferu učesvujući u praktičnim, interaktivnim vežbama.

Na radionici ćete saznati kako da:

  • Upotrebite NLP u poslovnim situacijama kroz komunikaciju i fokusiranost na rešenje;
  • Bolje razumete sagovornika i svoju komunikaciju usmerite ka konkretnim kanalima prenosa poruka;
  • Bolje definišete ciljeve na poslovnom i ličnom razvojnom planu.

Ova radionica daje uvid kako vam NLP-a asistira u svakodnevnim zadacima (i poslovnim i privatnim), bilo da se bavite prodajom, rukovodite ljudima, radite u marketingu, edukujete ili želite da saznate nešto novo.

Kako biste učestvovali na radionici neophodno je da se prijavite putem formulara na našem sajtu koji možete da pronađete klikom na dugme ispod.

[Best_Wordpress_Gallery id=“8″ gal_title=“prijavi se dugme bg“]

Za više informacija o radionici možete nas kontaktirati pozivom na 011 4123 410 ili 060 029 0091, ili putem email-a info@nlpcentar.com.

Pogledajte kako su NLP treninzi predstavljeni u emisiji Snežane Dakić „Život u trendu“.

 

Posetite NLP blog i saznajte više o NLP-u i primeni ove metodologije.

Prijave su zatvorene