nlp radionica

Radionica – NLP u poslovicama

14/02/2022
Ova radionica osmišljena je tako da vas na interaktivan i zanimljiv način upoznamo sa osnovama NLP metodologije.

Oduvek su poslovice i narodne mudrosti, kao i izjave poznatih „pametnih glava“ bile tu da nas motivišu, pokrenu, da nam budu vodilje kako u nekim situacijama postupiti. Međutim, često te iste mudrosti i poslovice ne daju odgovor na pitanje: Kako to i sprovesti u delo.

Danas smo više nego ikada okruženi motivacionim govorima, pametovanju i savetima, odgovore na probleme često pronađemo na društvenim mrežama, u astrološkim citatima, u reklamama… ali da li je zaista tu i rešenje? Da li nakon pročitanog motivišućeg citata imate A-ha momenat, ali ne i sledeći korak?

Mi imamo odgovor. Za sledeći korak potrebna vam je strategija, potrebna vam je tehnika ili veština da ono što naumite sprovedete u delo. Za taj korak potrebno je ipak više od mudre izreke.

Šta možete da očekujete na ovoj radionici

Kroz nekoliko poslovica trener će vas provesti i kroz par tehnika koje se uče na NLP Practitioner treningu, a koje ćete moći i sami da primenite.

Za koga je ova radionica

Za sve koji žele da se upoznaju sa osnovama NLP metodologije
Za sve koji su zainteresovani za lični i profesionalni razvoj
Za sve koji znaju kakvu promenu žele, ali ne znaju na koji način da je ostvare
Za ljude koji pokušavaju već neko vreme da naprave promenu, ali nailaze na prepreke
aca2

Trener koji će vas voditi kroz NLP u poslovicama biće Aleksandar Dobrijević

NLP-om i koučingom bavi od 2015. i stekao je zvanje NLP Trener po kriterijumima NLP Global Standards asocijacije. U procesu je sertifikacije za Asociated Certified Coach (ACC) – ICF (International Coach Federation). Akreditovani je trener za kurseve u organizaciji NAJU: „Moć povratne informacije“, „Veštine komunikacije u poslovnom okruženju“, „Storytelling“ i za individualne koučing razgovore.


Tema edukacije: NLP u poslovicama

Vreme i datum početka: 01.03.2022. od 18h

Lokacija: Uživo i Zoom
Investicija: Besplatno