coverwebsite

Radionica – Upravljanje stresom pomoću aromaterapije

21/04/2023
  • atmadmin
  • Naslovna, Uncategorized, Vesti
  • Коментари су искључени на Radionica – Upravljanje stresom pomoću aromaterapije

Rezervišite svoje mesto

Da biste prisustvovali radionici potrebno je samo da se prijavite. Broj mesta je ograničen.


 

Šta je aromaterapija?

Aromaterapija je holistički pristup u čijoj je osnovi upotreba čistih esencijalnih ulja dobijenih iz biljaka, koji za cilj ima popravljanje fizičkog, emotivnog i mentalnog zdravlja individue.

Ko će vas voditi kroz ovu radionicu?

Olivija Popović – licencirani aromaterapeut i svoje studije aromaterapije završila je na Institutu za Aromaterapiju u New York-u. Imaćete priliku da od svetski priznatog stručnjaka čujete mnoštvo praktičnih primena, recepata i saveta o korišćenju esencijalnih ulja.Naravno, imaćete vremena i da postavite pitanja na koja će ona vrlo rado odgovoriti!

Kako da pomognete sebi u napetim situacijama?

Aromaterapija je dobro sredstvo za ublažavanje stresa, može se koristiti pasivno (možete ispuniti prostoriju mirisom dok se bavite drugim aktivnostima, oslobađajući stres u procesu) i može se lako kombinovati sa drugim sredstvima za ublažavanje stresa (kao što su masaža ili meditacija).

O čemu ćemo govoriti na radionici?

  • O praktičnoj primeni esencijalnih ulja.
  • O poboljšanju kvaliteta života
  • O benefitima esencijalnih ulja u nezi zdravlja i lepote
  • O tome na koji način određene arome utiču na naše emocije i koje tehnike možemo primenjivati da se izborimo sa određenim emotivnim stanjima.

Nekad je malo potrebno da uradimo za sebe i svoje zdravlje!
Zato, ne propustite ovu radionicu!

Broj mesta je ograničen, pošaljite svoju prijavu već danas.

2location 150x150 1

Kad

12. jun
18-20h

3location2 150x150 1

Gde

Ljubiše Jovanovića 7
Užvio

Rezervišite svoje mesto

Da biste prisustvovali radionici potrebno je samo da se prijavite. Broj mesta je ograničen.

1Olivija

Predavač

Olivija Popović

Diplomirala na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na odseku za italijanski jezik i književnost. Nekoliko godina radila kao profesor italijanskog jezika, sudski tumač i simultani prevodilac u Srbiji i Italiji. Nakon toga završila MBA studije na Heriot-Watt Univerzitetu u Velikoj Britaniji. U tom periodu otkrila je svet esencijalnih ulja i postala svesna činjenice da njihovom upotrebom može da poboljšala svaki aspekt svog života, odlučila je da se ponovo vrati učenju. Završila je studije iz oblasti aromaterapije na New York Institute of Aromatic Studies i postala licencirani aromaterapeut u SAD. Trenutno radi kao aromaterapeut na relaciji Kina – Švajcarska – Srbija i saradnik kompanije dōTERRA, koja proizvodi najčistija terapeuska esencijalna ulja na svetu.