sel

Samomotivacija kao stub uspeha

30/04/2018
U susret NLP Intenzivnom programu koji će se održati na Kopaoniku, organizujemo NLP radionicu pod nazivom: ,,Samomotivacija kao stub uspeha“. Učesnicima će biti pokazano kako da pokrenu sebe i pravilno postave ciljeve koji će ih dovesti do uspeha. Radionica će se održati u utorak, 22. maja u 18.00h u prostorijama NLP Centra (Bulevar kralja Aleksandra 219/II).

U užurbanom svetu i izazovnom radnom okruženju ponekad se nalazimo u situaciji da klonemo duhom. To raspoloženje u mnogome utiče na naše učinke i odražava se na našu celokupnu produktivnost. Rešenje se ogleda u samomotivaciji. Nauči kako da se u uslovima dinamičnog i stresnog okruženja fokusiraš na sebe i svoju pažnju usmeriš ka dostizanju ciljeva.

Svaki ostvaren cilj vodi te do uspeha.
Samomotivacija je preduslov za uspeh. Nauči kako da koristiš alate za podsticanje motivacije i kako da prepoznaš šta je ono što te pokreće. Lična motivacija će ti pomoći da ostvariš bolje poslovne rezultate ali i da svojim primerom pokreneš kolege oko sebe. NLP Centar organizuje ovu radionicu sa ciljem da se upoznaš sa neurolingvističkim programiranjem (NLP), jednim od najefektivnijih komunikacionih modela širom sveta i da kroz primenu njegovih tehnika pronađeš izvor lične motivacije i pokreneš sebe do cilja!
Tokom 3 sata, naučićeš kako da:
motivs
Kako da prepoznaš šta tebe motiviše na uspeh i ostvarenje ciljeva
scsss
Zašto i kako uspešni ljudi koriste NLP tehnike
ciljs
Kako ti NLP može pomoći u definisanju ciljeva
odlukes
Kako da radiš na izazovima koji nastaju u procesu donošenja odluka
cljs
Koji alati se koriste za održavanje motivacije za postizanje velikih ciljeva
ooks
Kako da odabereš prave alate i edukacije za sebe i svoj razvoj

Ko će ti pokazati najefektivnije tehnike samomotivacije?

On je osoba koja zna kako da u svemu što radi pronađe sopstvene izvore motivacije, čime uvek sebe usmerava ka cilju. Orijentisan na postignuće, lični razvoj i konstantan rad na sebi, on će biti osoba koja će ti pokazati kako da aktiviraš motivaciju kod sebe i ostvariš svoje ciljeve!

Ko će biti tvoj trener za uspeh?
Luica Radivojević je sertifikovani NLP Trener, HR konsultant, trener programa Persone Global i sertifikovani PCM (Process Communication Model®) Kouč i PCM Trener koji svoja znanja prenosi u NLP Centru.

Kako da se pripremiš i prijaviš za radionicu?

Postoje 2 uslova za radionicu:
Dođi sa spremnošću da učiš
Odvoji 3 sata za sebe!
Ako možeš da ispuniš navedene uslove, tvoje je samo da se prijaviš

Prijavi se za radionicu