Verovatno imate dosta pitanja u vezi sa pojmom NLP i NLP treninzima. Na ovoj stranici možete pogledati najčešća pitanja koja se javljaju i odgovore na njih. Za više informacija i dodatna pojašnjenja nas slobodno kontaktirajte na broj telefona +38160 0290 138


Šta je NLP?

NLP Centar: Ukoliko vas zanima da saznate nešto više o NLP-u kao i to na koji način se ova metodologija može primeniti u svakodnevnom životu, pogledajte video iz emisije ,,Život u trendu” ili posetite stranicu Šta je to NLP na našem sajtu.


Zbog čega je važno da prođem sertifikovani NLP trening?

NLP Centar: Ukoliko želite da se bavite NLP-om ili priložite svoj sertifikat bilo gde u svetu, da iza sebe imate poleđinu i dokaz koji će ukazati na vaš kvalitet i stručnost, onda treba da prođete sertifikovanim treningom. NLP treninzi koji se izvode u okviru NLP Centra su sertifikovani od strane međunarodno priznate asocijacije NLP Global Standards (Canada). To znači da NLP treninzi u NLP Centru ispunjavaju standarde koji garantuju kvalitet sadržaja i načina izvođenja ovih programa. Više informacija o standardima ovih organizacija možete naći OVDE.


Koliko traje NLP edukacija?

NLP Centar: Edukacija traje 6 meseci u toku kojih je raspoređeno 7 modula i sertifikacija. Jedan od uslova za dobijanje sertifikata je učešće na svim modulima. Ukoliko ste propustili neki modul, postoji mogućnost nadoknade sa narednom grupom polaznika.


Ukoliko sam NLP trening (Practitioner, Master i Trener) završio u NLP Centru koliko treba da platim ukoliko želim da ga ponovim?

NLP Centar: Svaki trening koje ste završili kod nas (Practioner, Master ili Trener) imate mogućnost da ponovite bez bilo kakve dodatne nadoknade. Nadoknada postoji samo za ponavljanje PPI asesmenta (za učesnike NLP Mastera) i PPL sesija (za učesnike NLP Trenerskog treninga).


Ukoliko sam neki od NLP treninga završio u nekoj drugoj školi koliko treba da platim ukoliko želim da ga ponovim u NLP Centru?

NLP Centar: Ukoliko ste neki od NLP treninga (Practioner, Master ili Trener) završili u nekoj drugoj školi imate mogućnost da u NLP Centru ponovite ili asistirate na istom treningu po povlašćenim cenama i to:
• Ukoliko ste završili NLP trening (Practitioner, Master, Trener) u trajanju od 130h (18 dana) onda je investicija za obnavljanje treninga u NLP Centru 30% vrednosti treninga.
• Ukoliko ste završili NLP trening (Practitioner, Master, Trener) u trajanju kraćem od 130h (18 dana) onda je investicija za obnavljanje treninga u NLP Centru 50% vrednosti treninga.


Šta obuhvata NLP sertifikacija?

NLP Centar: Sertifikacija obuhvata odslušane sve module, popunjene zadatke na e-learning platformi i napisan rad na temu vaše primene NLP-a.


Da li moram da platim ceo NLP trening pre početka treninga?

NLP Centar: Pre početka treninga je potrebno platiti samo 30% cene treninga, a ostatak treninga možete platiti u ratama.


Cena – Šta je sve uključeno u cenu NLP treninga?

NLP Centar: Investicija uključuje:
• 18 trening dana,
• Skripte, dodatne materijale, blokove, olovke,
• E-learning platformu,
• Mobilnu aplikaciju,
• Konstantnu dostupnost trenera,
• Sertifikaciju.


Da li NLP trening mogu da platim u ratama i kad najkasnije mogu da se prijavim?

NLP Centar: NLP Centar nudi mogućnost plaćanja treninga u ratama, a najkasnije se možete prijaviti dan pre početka treninga.


Šta znači termin ,,rana prijava”?

NLP Centar: Rana prijava predstavlja period prijavljivanja na trening dok traje popust.