Svako može da upozna sebe i krene da radi ono što stvarno voli.

Svako može da upozna sebe i krene da radi ono što stvarno voli. – David Obadović

18/07/2018

Čim sam došao na Kopaonik, prvi utisak trenera bio je da sam najmlađi polaznik i da niko mlađi od mene do sada nije učestvovao na NLP Practitioneru. Ova činjenica ulivala mi je određenu dozu straha. Našao sam se u okruženju u kome su skoro svi zasnovali porodicu, a ja sam jedini bio kod mame i tate. Kako je vreme prolazilo strah je jenjavao. Postepeno se pretvarao u moju sigurnost. Nakon par treninga i vežbi poistovetio sam se sa grupom učesnika. Za ovih osam dana sam se osećao kao da sam njihov vršnjak.
Kada je reč o samom treningu, sve što smo radili bilo je jako zanimljivo i voleo sam svaki minut proveden u učenju i druženju. Vrlo brzo sam počeo da primenjujem naučene tehnike u praksi kroz komunikaciju sa svojim društvom i sa učesnicima na treningu! Najbolje su mi legli Miltonovi obrazci. Lako sam ih primenio i sada sam stvarno srećan što mogu da kažem da ovu tehniku, kao i mnoge druge primenjujem gotovo svakodnevno.

NLP Practitioner bih preporučio mojim vršnjacima i ne samo njima, nego i osobama koje su starije od mene, pa i onim mlađima. Smatram da je gradivo koje učimo tokom ovog treninga namenjeno za svaki uzrast! Ovo je program sa kojim možete da upoznate sebe, upoznate ono što vi stvarno jeste i konačno krenete da radite nešto novo i ostvarite se u onome što volite. Znate kako kažu: „Radi ono što voliš i nećeš raditi ni dan u svom životu.“

David Obadović
Učesnik NLP Practitioner
nlpfts