nlp SERTIFIKACIJA

Svečana sertifikacija u NLP Centru

16/04/2019
  • iva
  • Vesti
  • Коментари су искључени на Svečana sertifikacija u NLP Centru

Ove subote održana je svečana NLP sertifikacija NLP Centra. Trideset i jedan polaznik je sertifikovan. Postali smo bogatiji za 6 novih NLP Trenera, 14 NLP Mastera i 11 NLP Practitioner-a. Tom prilikom, učesnicima su podršku pružili NLP Treneri: Sandra Savanović, Darko Gajić, Luica Radivojević i Olivera Zdravković.

nlp practitioner nlp master nlp trener

Polaznici NLP Practitioner treninga svoj završni rad predstavili su  zajedničkom prezentacijom. Na kreativan način, kroz tehniku ,,bioskop“ prikazale su svoje NLP znanje.

nlp practitioner

NLP Masteri uspešno su položili test i odbranili svoje Master radove. Svako od njih pokazao je izuzetne rezultate u modelovanju.

NLP Treneri imali su najteži izazov. Pred NLP Master Trenerom, Darkom Gajićem, svako od učesnika demonstrirao je deo treninga.

nlp trener

Ponosni smo na sve naše učesnike koji su na ovom, nimalo lakom, putovanju pokazali svoju odlučnost, spremnost i istrajnost. Više od 6 meseci radili su na razvoju naprednih komunikacijskih veština, ostvarili su lične ciljeve, unapredili sebe. Još jedna, nama važna stvar, mnoga prijateljstva nastala su u NLP Centru. Neki od njih sedeli su zajedno u NLP Practitioner klupi, a sada su NLP Treneri.

Dragi naši, vreme je za novu avanturu! Hrabrim koracima idite ka cilju!
Vaš NLP Centar