nlprd 1

Unapredi moć svog uticaja kroz Storytelling i NLP

15/03/2019
  • atmadmin
  • Vesti
  • Коментари су искључени на Unapredi moć svog uticaja kroz Storytelling i NLP
Koliko poruka na dnevnom nivou plasirate i primite putem različitih kanala komunikacije? Sa koliko različitih ljudi razgovarate? Koliko prezentacija ste održali, a koliko slušali? Od svega toga, kakve su poruke koje ste zapamtili?

Da biste ostavili utisak i izdvojili se iz mora informacija koje se svakodnevno plasiraju, neophodno je da ispričate dobru priču!
Veština pričanja dobre priče od davnina je jedan od najuspešnijih vidova komunikacije. Danas, u svetu globalnih medija u kome nas trese virtuelna groznica, čar pripovedanja doživljava neverovatnu ekspanziju. Dakle, u digitalnoj eri apsolutni prioritet je zaustavljanje prsta u besomučnom skrolu baš na vašu priču.

NLP je metodologija koja se u dobrom delu bavi razvojem komunikacionih veština. Upoteba tehnika postavljanja pitanja, Miltonovih obrazaca, reprezentativnih sistema i neurologičkih nivoa omogućiće vam da svojoj priči date strukturu i sadržaj koji pravi razliku.

Na radionici ćete naučiti:

Kako da uz pomć neurologičkih nivoa postavite sebi prava pitanja koja će vam omogućiti da odredite adekvatan sadržaj priče?

Kako da izgradite poverenje i inspirišete slušaoce?

Kako da uz pomoć NLP tehnika date priči strukturu koja vrši uticaj?

Kako da uz pomoć reprezentatvnih sistema pripovedate i privučete pažnju različitih sagovornika?

Kako da uz pomoć Miltonovih obrazaca ispričate priču i ostvarite uticaj pred širokim auditorijumom?

Kako izbeći najčešće greške u storitellingu?
Najveće svetske kompanije kao što su Apple i Coca-Cola iz mnoštva sličnih proizvoda izdvojile su se upravo upečatljivom pričom, povezivajući se sa klijentima na emocionalnom i ličnom nivou.

Ako želite da predstavite sebe ili svoju kompaniju na inovativan način i da oživite svoju poruku, pozivamo vas na promotivnu radionicu ,,Unapredi moć svog uticaja kroz Storytelling i NLP“ koju će održati HR konsultant i storiteler Milica Malešević i NLP Trener Luica Radivojević.


Luica Radivojević je sertifikovani NLP Trener, PCM kouč, trener programa Persona Global kao i HR konsultant u kompaniji Atria Group. Svoju ekspertizu razvio je kroz stotine održanih treninga sa vrhunskim stručnjacima iz različitih oblasti biznisa kao i u radu sa najvećim korporacijama.
Milica Malešević je HR konsultant u kompaniji Atria Group. Ona u svom privatnom ali i poslovnom životu koristi storytelling kao moćno oružje za uspeh i to joj daje fenomenalne rezultate. Glavni je trener na edukaciji Storytelling za lidere koju je održala u mnogim poznatim kompanijama.

Radionica će se održati u utorak 2. aprila u NLP Centru.
Ko ste vi? Čime se bavite?
Po čemu je to što radite drugačije?
Zašto je to važno za vas, a zašto za vaše okruženje?
Ukoliko nemate jasne odgovore na ova pitanja – onda je ova radionica za vas. Dođite da izgradimo priču o vama i vašem brendu!