234sscds

Zašto ne mogu da zaboravim prošlogodišnji Intenzivni NLP trening

09/06/2017

Zdravo, ja sam Dragana, učesnica prošlogodišnjeg Intenzivnog treninga na Kopaoniku.

Prošlogodišnju atmosferu je teško zaboraviti! Za to je zaslužna velika količina pozitivne energije i fleksibilnosti koja nas je pratila svih 9 dana treninga. Iako je lepo i na treninzima u Beogradu, na Kopaoniku je nekako ta pozitivna atmosfera bila više izražena. Za to je zaslužan svakako i uticaj prirode, okruženja i ljudi koji su izabrali da budu tamo.

Što se tiče dodatnih sadržaja, bili su odlični, u dovoljnom broju i za svačiji ukus. Obogatili su naše iskustvo i dodatno povećavali nivo već dobre energije. Treneri su izuzetni, i svako na svoj način daje lični pečat i to je ono najvrednije od svega. Od svakoga smo pokupili ono najbolje.

Ono što sam naučila na treninzima je da sve to što dobijemo, čujemo i spoznamo na treningu samo dobra osnova i usmerenje za put koji ćemo posle sami sebi krojiti. Tek posle treninga svako od nas preduzima akcione korake za ispunjenje svojih ciljeva.

Moj neki uvid u prednosti Intenzivnog treninga je da samo okruženje i atmosfera pojačavaju već ono što je prilično dobro. Tako relaksirani i opušteni smo dublje i punog srca prihvatali ono znanje koje su nam treneri prenosili.

Dragana Pavlović
Ukoliko želite da svoje leto provedete na pametan način tako što ćete raditi na sebi a ujedno i uživati sa porodicom ili novim prijateljima, prijavite se na Intenzivni trening koji počinje 8.7.2017. Više o treningu pročitajte OVDE.