nlv

,,Kako uspešno voditi online sastanak i pregovarati uz NLP trikove?“ – NLP Master Class

14/08/2020
  • atmadmin
  • Novo, Vesti
  • Коментари су искључени на ,,Kako uspešno voditi online sastanak i pregovarati uz NLP trikove?“ – NLP Master Class

Kako je u današnje vreme, sticajem okolnosti rad na daljinu i rad od kuće sve zastupljeniji, stavljaju se novi izazovi pred zaposlene. Jedan od izazova, koji je nova realnost pred nas stavila, jesu i online sastanci i pregovaranje.

Pregovaranje samo po sebi nije jednostavno. Dodatan izazov predstavlja i činjenica da osobu gledate putem kamere ili najčešće, čujete samo njen glas. Da biste krenuli u pregovaranje neophodno je da se usaglasite sa sagovornikom i izgradite poverenje. Kako to uraditi u novim okolnostima?

Remote način rada je nova realnost. Iskustvo u radu sa korporacijama i mnogo održanih online sastanaka u različitim remote okruženjima su nam dali polazne osnove za temu ovog Master Classa. Pitali smo klijente iz različitim korporacijama koji su to segmenti koji su njima izazovni kada je online pregovaranje u pitanju kako bismo im ponudili odgovarajuće rešenje.

Na Online Master Class-u ,, Kako uspešno voditi online sastanak i pregovarati uz NLP trikove?“ govorićemo o sledećim temama:

Kompleksnost svakodnevnih izazova remote okruženja
Kako se usaglasiti sa sagovornikom i izgraditi poverenje?
Šta su metamodeli i zašto su oni značajni u pregovaranju?
NLP tehnika ,,Kreiranja buduće prošlosti” i pregovaranje
Praktična vežba

NLP Master Class

Ovo je peto u nizu online predavanja koje se održava jednom mesečno u okviru NLP Master Class edukacije. U sat i po vremena, obradićemo različite važne teme, steći nova iskustva i alate koje možemo odmah primeniti. Svi koji žele da rade na sebi i da se edukuju su dobrodošli. Peto predavanje Master Class edukacije održaće NLP Trener Borko Kikić.

Vidimo se 25. avgusta preko online strima.


Tema edukacije: Kako uspešno voditi online sastanak i pregovarati uz NLP trikove?

Vreme i datum početka: utorak, 25. avgust 2020. 19.00h – 20.30h

Online predavanje: Zoom
Prijave su zatvorene